Спортното подразделение на Ford- Ranger Performance, анонсира новата си състезателна

...
Спортното подразделение на Ford- Ranger Performance, анонсира новата си състезателна
Коментари Харесай

Рали Дакар 2024: Ford ще участва с Ranger T1+

Спортното поделение на Ford- Ranger Performance, анонсира новата си спортна самодейност, а точно особено готови представители на Ranger и Ranger Raptor, които ще вземат присъединяване в издание 2024 година на рали Дакар.

Новите спортни машини, които са част от нова дългогодишна спортна самодейност на Ford, са създадени взаимно с M-Sport и Neil Woolridge Motorsports, и все още се преглеждат от компанията като проучвателни и за събиране на опит.

С пилотната самодейност на Ford Performance на рали Дакар 2024 (5-19 януари) ще забележим присъединяване на особено квалифицираният Ford Ranger (Ranger T1+) в категорията Rally Raid T1+

" Да водим борба за челото в едно от ултимативните офроуд събития в международен мащаб- рали Дакар, беше наша цел ", споделя Марк Ръшбрук, световен шеф на Ford Performance Motorsports. " Не можем да подценим голямото предизвикателство пред нас. Трябва да приключим и да се научим първо с Ranger T1+ и сътрудници като M-Sport и NWM, които идват със своя опит. Заедно можем да създадем невероятни неща в пясъчните дюни на Арабския полуостров "

" Първото ни присъединяване на Дакар ще бъде с опознавателна цел, което ще ни помогне по какъв начин да се състезаваме вбъдеще ", добавя Ръшбрук. " Но сходно на всички надпревари, ние не се състезаваме единствено с цел да победим, ние също се състезаваме, с цел да помогнем за основаването на по-добри артикули за нашите клиенти ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР