Джема Колинс откри, че приятелят й брокер има афера часове,

...
Джема Колинс откри, че приятелят й брокер има афера часове,
Коментари Харесай

Джема Колинс разбра, че гаджето й има афера часове след сърцераздирателен аборт

Джема Колинс откри, че приятелят й брокер има спекулация часове, откакто му сподели, че е била принудена да направи аборт.

Тя споделя, че гнилата някогашна й сподели, че има две седмици да се измъкне от къщата, до момента в който той отлетя за Ибиса. Телевизионната риалити звезда претърпя още веднъж мъката си през днешния ден, обяснявайки по какъв начин е била посъветвана да прекъсне бременност, откакто й споделили, че нероденото й бебе е „ интерсекс “ – и това беше следващото самопризнание за битка с плодовитостта след години на мъчения.

По време на искрено изявление в подкаста „ Всичко, което знам за мен “, звездата плачеше, до момента в който обясняваше за какво е прекъснала бременност, само че това не беше единствената контузия, през която трябваше да премине по това време. Тя сподели в последния епизод на подкаста: „ Казаха ми „ нещо не е наред “.

Джема по-късно добави: „ Казаха ми „ о, бебето ти може да бъде, като го гледах, [интерсекс]. Можете да си визиите, че нямах визия каква е думата. Трябваше да я потърся.никога не са ме учили за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР