Спортно-техническият щаб на Лудогорец таи надежди, че Клод Гонсалвеш ще

...
Спортно-техническият щаб на Лудогорец таи надежди, че Клод Гонсалвеш ще
Коментари Харесай

Лудогорец вдига на крак Клод Гонсалвеш поне за реванша с Жалгирис

Спортно-техническият щаб на Лудогорец таи очаквания, че Клод Гонсалвеш ще може да играе най-малко в реванша против Жалгирис от плейофите за Лига Европа, написа " Тема Спорт ". Разградчани посрещат литовците в четвъртък, 18 август, като дуелът е от 20:45 часа на стадион " Хювефарма Арена ". Ответният дуел в Литва е на 25 август, четвъртък, от 19:00 часа.

Португалецът бе картотекиран за конфликтите с Жалгирис. Той не е играл повече от месец поради травма в гърба. Наложи се да претърпи интервенция. За последно 28-годишният полузащитник бе на терена в дуела от първия кръг на Първа лига против Септември (София), който бе извоюван с 3:0. Преди това започва като титуляр и в семейството на Сутиеска (2:0) от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Считаше се, че възобновяване на халфа ще продължи сред 2 и 3 месец, само че очевидно той е подготвен за игра много по-рано.

Лудогорец има съществени кадрови проблеми преди дуела в четвъртък. Наказани за литовците са бранителят Жан Карничник, халфът Доминик Янков и фланговият нападател Рик Джонатан. Всички те бяха изгонени в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига против Динамо Загреб, изгубен на " Максимир " с 2:4. Под въпрос поради травма пък е Каули. Той пропусна дуела в Хърватска.

Добрата вест за треньора Анте Шимунджа е завръщането на Бърнард Текпетей. Той изтърпя наказването си. Ганаецът е най-силно представящият се състезател на орлите освен от началото на акцията, само че и през 2022 година. Титулярно място в четвъртък против Жалгирис могат да получат халфът Иван Йорданов и крилото Спас Делев. Като десен бек пък ще работи Сисиньо. Бразилецът обаче ще би трябвало да бъде доста деликатен. Той има два жълти картона на сметката си и при нов няма да играе в реванша против Жалгирис.
 Официално: Лудогорец продаде Сотириу в Япония
Официално: Лудогорец продаде Сотириу в Япония

Ще играе в Санфрече (Хирошима)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР