Спортно-техническият директор на Септември Кристиян Добрев заяви, че основната цел

...
Спортно-техническият директор на Септември Кристиян Добрев заяви, че основната цел
Коментари Харесай

Кристиян Добрев: Целта е оставане в елита

Спортно-техническият шеф на Септември Кристиян Добрев съобщи, че главната цел пред отбора е оставане в елита след края на сезона. Той разкри детайлности към селекцията на клуба и удостовери казаното от старши треньора Николай Митов, че се чака да дойде още един футболист от Бразилия, с което ще бъде комплициран завършек на трансферните покупки през зимния прозорец.

Ники Митов: Чакаме бразилец и завършваме със селекцията

"Надяваме се годината да бъде по-добра от миналата. Според мен предходната година също бе добра за тима на Септември. Основната ни цел е да запазим мястото си в Първа лига. Ако има опция, колкото по-предно класиране, толкоз по-добре ", сподели Добрев.

"Не бих споделил, че ни беше елементарно да изпълним тези прехвърляния. Мисля, че в учредителен аспект си вършим сносно работата. Направихме всичко допустимо да притеглим футболистите, които искаше старши треньора. Още на първата подготовка всеки един от тях е с подписан контракт и се е происъединил към нашия отбор ", изясни той.

"Като новаци в Първа лига първият сезон е най-труден. Идеята е да се направи един добър гръбнак и на полусезоните да се прибавят по един, двама, най-много трима нови футболисти, които да вдигнат равнището ", сподели още Добрев.

Ясни противниците на Септември в контролите

"Новопривлечените играчи са Стилиян Николов, Мирослав Будинов, Мики Орачев. На Станислав Маламов също му подаваме ръка и се надяваме да възвърне формата, която демонстрираше преди този момент и да помогне доста. Чакаме още един футболист от Бразилия. По принцип нещата с него са конкретизирани, само че до момента в който не дойде в България има въпросителна. Все отново допускам, че няма да има проблем и ще се причисли към нашия тим в края на идната седмица. С привличането на тези футболисти на 99% селекцията е завършила ", разкри спортният шеф на Септември.

"Освен към Иван Тилев, има интерес и към други наши футболисти. Водим диалози, само че към момента няма нищо публично. Ако тимовете проявят съответен интерес, би трябвало да изпратят публично предложение. Ние сме клуб, който не желае да спъва футболистите, които катерят стъпалото на професионално естество ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР