Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви промяна в часовете

...
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви промяна в часовете
Коментари Харесай

БФС обяви промяна в часовете на мачове на Лудогорец и ЦСКА - София

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз разгласи смяна в часовете на два мача от 24-ия кръг на efbet Лига. Това са дуелите сред Хебър и Лудогорец, както и ЦСКА - София - Спартак (Варна).

Промяната се постанова поради невъзможността да бъдат завършени строително-ремонтните действия по осветлението на стадиона в Пазарджик.

Ето какво написаха от СТК:

" Поради неспособност да бъдат завършени строително-ремонтните действия по осветлението на ст. Г. Бенковски Пз, срещата от XXIV – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ФК " Хебър1918 " Пз и ПФК " Лудогорец 1945 " Рз ", ще се играе по стратегия на 18.03 /събота/ 2023 г от 14.30 часа, вместо от 17.00 часа. 

Срещата от XXIV – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК " ЦСКА-София " Сф и ПФК " Спартак 1918 " Вн, ще се играе по стратегия на 18.03 /събота/ 2023 г от 17.00 часа, вместо от 14.30 часа. 

Срещата от XXVI – ти кръг на Втора професионална футболна лига сред тимовете на ПФК " Ботев " Пд II и ФК " Дунав " Рс, ще се играе на 14.04 /петък/ 2023 г от 17.00 часа, вместо 17.04 /понеделник/ 2023 година ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР