Спортният министър в оставка Радостин Василев потвърди, че темата за

...
Спортният министър в оставка Радостин Василев потвърди, че темата за
Коментари Харесай

Радостин Василев: Изгонването на руски дипломати е обсъждано на закрито заседание на МС

Спортният министър в оставка Радостин Василев удостовери, че тематиката за съветските дипломати е била обсъждана: " Беше на закрито съвещание обсъждан въпросът. Вижте, с цел да се вземе такова решение, първо би трябвало да има отчети от службите, с които аз не съм осведомен. Това е решение, което е било в процедура, не е еднолично или едностранно. По-скоро би трябвало да попитате премиера, тъй като при него рапортуват всички ръководители на служби в България ".

" Президентът сигурно чете отчета на службите, за Българска социалистическа партия като партия не мога да отговоря ", отговори Радостин Василев на репортерски въпроси, предава БНР.

" Българска социалистическа партия и министри от левицата не са били известени през вчерашния ден за желанието да се изгонят съветски дипломати ", удостовери министър Христо Проданов.

" Българска социалистическа партия не са били известени за този акт на министър-председателя, само че държавността изисква това ".

В коментар пред медии Радостин Василев разгласи, че не е оптимист за това, че в границите на Народното събрание може да се сформира втори кабинет. Той не е преговарял за поддръжка на депутати от групата на " ИТН ".

" Ако някой търси поддръжка от тях, това би трябвало да е " Продължаваме промяната " и би трябвало да попитате тях ", сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР