Спортният министър Красен Кралев смята, че президентът на БФС Борислав

...
Спортният министър Красен Кралев смята, че президентът на БФС Борислав
Коментари Харесай

Не виждам сериозни основания Боби Михайлов да не бъде преизбран, каза Кралев

Спортният министър Красен Кралев счита, че президентът на БФС Борислав Михайлов се оправя с работата си и чака да бъде определен за нов мандат.

" Аз се интересувам от изборите във всички федерации, тъй като би трябвало да работим с тях. Виждам, че няма ясно изразени кандидатури, само че Боби Михайлов ще се кандидатира. Той има неща, които е направил и му дават цялостно съображение да изиска идващ мандат. Ясно е - базата, която се направи, и това, че заема извънредно висок пост в европейския и международния футбол ", сподели Кралев при откриването на " Асикс сцена ".

Конгресът на БФС ще е при започване на 2018 година Очаква се Михайлов да се кандидатира за четвърти следващ мандат, само че не е ясно дали ще има противник на изборите.

" Всеки има късмет, само че несъмнено би трябвало да минем през едни демократични избори. Във футбола постоянно е имало напрежение преди конгрес, само че по-късно те постоянно са били постоянни, спокойни и почтени. Така че аз не се тормозя от резултатите след изборите дали някой ще ги признае или не. По-скоро може би напрежение ще има преди този момент ", сподели Кралев.

И добави: " Не виждам някакви съществени учредения Боби Михайлов да не бъде определен за идващ мандат ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР