Спортният министър Красен Кралев коментира скандала с починалия български боксьор

...
Спортният министър Красен Кралев коментира скандала с починалия български боксьор
Коментари Харесай

Красен Кралев за скандала с починалия български боксьор: Това си е чисто престъпление

Спортният министър Красен Кралев разяснява абсурда с умрелия български боксьор в Албания. „ За мен това си е чисто закононарушение – престъпна демонстрация, крадене на непозната идентичност и явяване с нея. Това е осъществено от умрелия боксьор. Тук има няколко въпроса, които съществено би трябвало да се прегледат. Те не могат да се разясняват в елементи преди да е завършено следствието в Албания ”. Това разяснява в предаването „ Здравей, България ” той.

``
реклама

Според него би трябвало да се обясни здравословното положение на Борис Станчов, както и каква е била повода за гибелта му. „ Другият въпрос е кой е бил преглеждан? Исус или другия играч. Ние ще правим инспекция ”, сподели спортният министър.

Според Красен Кралев казусът е изключение и такова нещо не се е случвало до момента. Той добави, че би трябвало да се види какви са били претекстовете за промяната на самоличността. Според него умрелият може да е имал някакви проблеми, излизайки отвън България преди този момент. „ Трябва да се ревизира дали има престъпно минало. Има доста работа, която проверяващите би трябвало да свършат. При всички случаи имаме противен казус ”, разяснява той.

В студиото на „ Здравей, България ” гостува и Тайбе Юсеин, която преди няколко дни завоюва сребърен орден от Световното състезание по битка. „ Исках да повтарям златото от предходната година. Радвам се, че съумях да печеля квота. В същото време е мъчно, когато си постигнал задачата си, да продължиш да се бориш и печелиш ”, показа тя.

Боркинята добави, че й следва подготовка за европейско състезание и други шампионати.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Korriban (преди 3 секунди) Рейтинг: 7396 | Одобрение: 4046 Защо не се загатва нищо за треньора? Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР