Спортният министър е с красивата Преслава Министърът на спорта Димитър

...
Спортният министър е с красивата Преслава Министърът на спорта Димитър
Коментари Харесай

Тази дама първо бе жена на известен режисьор, а сега е съпруга на министър

Спортният министър е с красивата Преслава

Министърът на спорта Димитър Илиев се е развел със брачната половинка си Венера поради тръпката си към млада хубавица, от която към този момент има дете. Славният рали първенец понастоящем живее с хубавицата Преслава, която пък е някогашна законна брачна половинка на известния режисьор на чалга клипове Люси Иларионов, написа вестник Ретро. 

На фамилията на българския Шумахер му се носеше славата на едно от най-здравите в спортните среди. Пилотът и към този момент някогашната му половинка Венера, която преди време бе водеща на предаването „ Моторшоу “, минаха под венчилото на 23 февруари 2008 година, а сватбата им в елитния софийски хотел „ Шератон “ събра над 300 защити посетители.
 Илиев на сватбата с първата си жена Венера  
Пред кума си Пламен Кралев – друга легенда в автомобилния спорт, младоженците се врекоха във безконечна честност, само че се оказа, че обетът им е изтраял малко. Семейната им идилия завършила след появяването на някогашната манекенка Преслава в живота на сегашния състезателен министър. В последните години хубавицата заобикаля публичността, само че в миналото бе измежду известните модели у нас и даже грееше на страниците на мъжката библия „ Плейбой “. Само шест месеца след развода на Димитър с първата му жена Венера моделката го подарява с дъщеричка, което значи, че е била бременна от рали състезателя още преди той да узакони раздялата със брачна половинка №1. Понастоящем обаче драми сред двете дами на Илиев няма, а Преслава е в положителни връзки и с щерка му от първия брак – Руми.

„ С Венера се разведохме цивилизовано. Руми е добре, живее интензивно и щастливо. Иначе има такива моменти в живота на човек. Когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасяващ край, в сравнение с смут безспир “, разяснява фамилната сага министърът на спорта.

В последно време шефовете на спортното ведомство са все с лют любовен живот, заслужен за сюжет на сериал. Димитър Илиев обаче има да гони предшественика си Радостин Василев, който се прочу като един от най-големите донжуановци в политиката. Освен че прескача от партия в партия, той постоянно сменя и половинките си. Само за последната година е бил засичан да кръжи край четири разнообразни млади и атрактивни хубавици. Официално той се разведе с майката на сина си Нина през предходната година, а малко откакто раздялата им стана обществено притежание, се разбра, че някогашната на известния с прякора Руди Гела политик е родила от полицейски началник.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР