Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета не е напуснал окончателно

...
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета не е напуснал окончателно
Коментари Харесай

Съдбовна среща за бъдещето на Джарета през следващата седмица

Спортният шеф на ЦСКА-София Кристиано Джарета не е напуснал дефинитивно клуба, макар че договорът му изтече. Италианецът сега е във почивка в родината си, само че още идната седмица ще се върне в София за договаряния, призна самият той.

„ Ще имам среща с Данаил Ганчев. След нея ще стане ясно бъдещето ми в ЦСКА “, съобщи Джарета пред “Меридиан Мач”.

Има огромна възможност той да остане най-малко още един сезон като състезателен шеф на „ Българска войска “. Неговата задача там бе да приближи клуба до европейските стандарти, да промени манталитета на футболисти, както и да оказва помощ за прехвърлянията с контактите си на европейския и най-много на италианския пазар.

С негово подпомагане бе продаден Кирил Десподов на Каляри, а в ЦСКА-София заиграха Диего Фабрини и Стефано Белтраме. Той представяше клуба и на някои от огромните конгреси в Европа.

Наскоро за нов шеф на ЦСКА-София бе спрягано името на Георги Илиев-Майкъла, само че самият той гневно отхвърли слуховете. Бившият футболист на „ армейците “ отсече, че си приказва единствено със притежателя Гриша Ганчев, а всички други са доста под равнището му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР