Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира подновяването на първенството

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира подновяването на първенството
Коментари Харесай

Джарета: Ако бях футболист, щях да се притеснявам

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета разяснява подновяването на шампионата в България и сподели, че мачовете до края ще бъдат " просто игри ", а не същински футбол.

" Ще има единствено към седмица сред сегашния и идващия шампионат. Това ще бъде сериозно за професионалните футболисти, защото се притеснявам, че ще има много контузени футболисти. До колкото слушам след първите мачове в Германия има към 15 мускулни контузии. Индивидуалните подготвителни сесии не могат да се съпоставят с груповите тренировки. Стискаме палци, тъй като ще ни е необходим доста шанс ", съобщи Джарета в изявление за радио TMW Radio.

Той добави, че към момента няма визия по кое време и по какъв начин ще се отвори и затвори трансферният пазар. " Не мисля, че старите дати ще се запазят. Ще имаме време да сглобим тимовете, само че съгласно мен ще е нужно повече въображение и работа с евентуално по-нисък бюджет. В България огромната пауза е през зимата, а не през лятото, тъй че мисля, че от тази позиция няма да бъде проблем ", добави италианецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР