Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев говори пред медиите

...
Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев говори пред медиите
Коментари Харесай

Кирил Котев: Всичко извън евротурнирите, ще е провал за ЦСКА 1948

Спортният шеф на ЦСКА 1948 Кирил Котев приказва пред медиите преди утрешното тръгване на отбора за предварителен лагер в Турция. Той разкри, че има още един футболист, с който клуба желае да се раздели. Ако не си откри тим, Рафаел Енрике ще играе за дубъла на " алените ".
" Трансфери ще има сигурно. На този стадий с привличането на тези двама играчи от Локомотив Пловдив  надали ще притеглим някой различен от клуба. Относно Карагарен ние си го искахме много от дълго време. Сега, като го привлякохме, ще би трябвало, за жалост, да се разделим с Денислав Александров. Той е наясно, че конкуренцията е огромна и му предложихме да играе във втория тим и той избра да отиде другаде да се развива ", стартира Котев.
" Всичко, с изключение на влизане и присъединяване в евротурнирите, ще е неуспех за нас. Наясно сме с това. Готвим се както на трансферния пазар, по този начин и в тренировките ", безапелационен бе Котев.
" Ще търсим отбранителен футболист. Като стане прехвърлянето ще стане ясно за всички. Имаме задоволително дълга пейка и това ни е главната цел - на всички места да има конкуренция. Ще се борим на двата фронта - в шампионата и за купата. Имаме набелязани имена. Знаем какво тъкмо желаеме - и българи, и чужденци. Има предложения за наши футболисти. Другият, с който ще се разделим, ще е Рафаел Енрике. Търси му се тим, в случай че не успее да замине, ще остане да играе за втория тим ", разкри още той.
Старши треньорът на ЦСКА Тодор Янчев също приказва пред медиите преди заминаването на отбора за подготвителния лагер в Турция. Янчев разкри, че е удовлетворен от всички играчи, които по време на паузата са спазвали самостоятелните си стратегии.
" За млад футболист като Денислав Александров най-важното е да играе. Работим дружно с управлението, в случай че има нещо, ще излезе публично от клуба ", стартира треньорът, разяснявайки прехвърлянията в отбора.
" За наслада, откогато влязох в клуба, имаше стратегия, по която играчите да работят в паузата. Всички са работили, тъй като това се видя и на проучванията, и в тези шест-седем дни откогато работим. В подготвителния развой се следи всяка една подготовка с GPS системата ", сподели още Янчев.
" Не можем да разделяме състезание от Купатя - огромните тимове не го вършат ", безапелационен бе треньорът, някогашен капитан на ЦСКА.
" Всеки треньор си има своите визии. Като скица и метод на игра няма да има промени. Ще се работи детайлно в някои съставни елементи. Не съм последовател на това, с цел да покажа, че съм аз, да сменя тотално скица на игра, метод на игра ", добави Тодор Янчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР