Спортният директор на Локомотив София Георг Василев напуска клуба след

...
Спортният директор на Локомотив София Георг Василев напуска клуба след
Коментари Харесай

Локомотив Сф остана без спортен директор

Спортният шеф на Локомотив София Георг Василев напуща клуба след 8 години на поста, оповестиха " червено-черните ".

Василев бе измежду виновниците за това клубът да се завърне в елита на българския футбол, а през предишния сезон беше съществена част и от треньорския щаб на Станислав Генчев, достигнал полуфинал за Купата на България.

" Клубът му пожелава бъдещи професионални триумфи, а той, от своя страна, се надява, че тимът ще се завърне на победния път в най-скоро време ", се споделя още в известието на формалната страница във Facebook.

Промените в Локомотив София започнаха през предходната седмица, когато след домакинското проваляне от Етър Велико Търново оставка подаде старши треньорът Стойчо Стоев. Мястото му зае Данило Дончич – някогашен централен нападател на отбора от интервала 1997-1999. За сърбина това е втори интервал при столичните " железничари ", откакто през 2008-2010 той асистент на Драгомир Окука. За последно пък сръбският експерт е водил малтийския гранд Ла Валета от 2017-а до 2022-а година с спирания.

Локомотив София има единствено две победи от първите осем кръга през новата акция в Първа лига и с 6 точки заема 12-о място.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР