Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира вероятността Валери Божинов

...
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира вероятността Валери Божинов
Коментари Харесай

Боримиров за Божинов: Няма как да вкарам външен човек в съблекалнята в толкова натоварен период

Спортният шеф на Левски Даниел Боримиров разяснява вероятността Валери Божинов да води подготовка с Левски. Той разгласи, че е поемал никакъв ангажимент към някогашния нападател на „ сините “, а за трансфер на „ Герена “ не може да става и дума.

„ Валери ми се обади, с цел да ме осведоми за неволите си в Лозана и фактът, че ще разтрогва контракта си с клуба. Изобщо не сме говорили да идва в Левски, нито пък съм поемал някакъв ангажимент към него “, съобщи Боримиров пред „ Меридиан Мач “.

„ Няма по какъв начин Божинов да тренира с нас. Моите почетения към него, той въпреки всичко е външен човек. Няма по какъв начин да вкарам външен човек в съблекалнята в толкоз претрупан за тима интервал “, добави спортният шеф на „ сините “.

Преди известно време Валери Божинов игра на „ Герена “, само че не се запомни с нищо съществено. Той бе спряган за завръщане и в края на предишния сезон, преди да отиде в Лозана, само че Левски взе Мапуку и Буш за офанзивата си и този вид отпадна. По всичко проличава, че и в този момент Божинов няма по какъв начин да заиграе за „ сините “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР