Спортният директор на Добруджа Атанас Атанасов говори пред Дарик и

...
Спортният директор на Добруджа Атанас Атанасов говори пред Дарик и
Коментари Харесай

Гонзо бил достатъчно интелигентен за шеф на БФС

Спортният шеф на Добруджа Атанас Атанасов приказва пред Дарик и dsport по отношение на издигнатата от добричлии кандидатура на Георги Иванов-Гонзо за президент на БФС.

" Първият претекст е, че познаваме Георги. Той е човек с темперамент, който може да си постанова мнението и съгласно мен няма по какъв начин някои странични фактори да могат да му въздействат. Второто значимо нещо е, че той към този момент е човек с опит. Като началник в Локомотив (Пловдив) и най-важното е, че е в кухнята на футболния съюз ", съобщи Атанасов.

" Според мен може да отсее кои са позитивните и негативните неща, които би трябвало да се трансформират в организацията. Издигането му значи, че той би трябвало да направи промени. Старото статукво е имало и позитивни неща, колкото и да са малко. Гонзо е задоволително образован и може да отсее нещата. Евентуално при избирането му да редуцира всичко и да се получат нещата. Да се отлепи ютията, тъй като аз не виждам къде по-надолу може. "

" За мен би трябвало да се организира този Конгрес в спокойна конюнктура. Всеки от претендентите да си показа визията и всички, които имат право на глас, да преценят и да гласоподават по съвест, а не по някакъв интерес. Какъв интерес има примерно ФК Добруджа от назначението на Георги Иванов. Пак споделям това е решение и на управителния съвет - поддръжката на Георги в това начинание ", добави още той.

" Визията му ни подхожда. Не желая да влизам в детайлности. Нека самичък презентира това, което желае да прави. И като темперамент, и като визия този човек ни подхожда. "

" Кой да ни окаже напън? Нашият президент ръководи клуба, влага не малко средства. Не виждам по какъв метод може да се случи това нещо. "

" Всеки си има право на мнение. И аз не съм склонен с цената на тока, но е такава. Не мога да вляза в енергодружествета и да запитвам за какво е такава. Предполагам, че има последователи и на другите претенденти. Това е решение на клуба. Аз не виждам някаква драма. Когато управляваш един клуб и инвестираш пари ти си имаш мнение. Отстрани е доста елементарно ", сподели още Орела.

" Нека си премине обикновено Конгреса, той не е да се впускаме в рецензии един към различен. Не би трябвало да се влиза в борба. Ако на другите претенденти е по-добра визията, дано е някой различен човек. Това е нашият избор, тъй като ние сме осведомени със тактиката, която желае да постанова Георги Иванов. "

" Не сме коментирали лицата, с които ще работи. Има някакви първи проблясъци, само че не съм аз индивидът, който би трябвало да ги споделя ", приключи Атанасов.
 Защо Гонзо не е в неплатен отпуск?
Защо Гонзо не е в неплатен отпуск?

Въпросът зададе човек от екипа на Бербатов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР