Спортният директор на Барселона Деко за пореден път изрази пълната

...
Спортният директор на Барселона Деко за пореден път изрази пълната
Коментари Харесай

Деко: Това в Барселона ще бъде дълъг проект

Спортният шеф на Барселона Деко за следващ път изрази цялостната си поддръжка за треньора Шави Ернандес. Той съобщи, че планът, по който в клуба работят сега, е в самото си начало, тъй че ще би трябвало време, преди той да бъде приключен и триумфите да дойдат.

" Надявам се, че това ще бъде дълъг план. Сега сме в самото начало, а не в средата. Още от началото, аз постоянно съм защитавал Шави пред президента Лапорта, тъй като Барса би трябвало да бъде построен благодарение на хора, които познават клуба. Той има качествата и спокойствието да направи това. Спечелването на купата бе значимо, а се сложиха и основите на тима за сегашното и бъдещето. Това е методът. Всички знаем, че резултатите са значими, а и всички желаеме да виждаме тима да играе добър футбол. Но аз съм уверен, че Шави има качествата да направи това ", съобщи Деко пред организация " Ефе ".

Той разяснява и травмата на младия гений Гави, който е със скъсани връзки и ще пропусне остатъка от сезона.

" През януари положителните играчи играят значима роля за своите клубове и тогава е мъчно да бъде притеглен подобен. Ние към момента осмисляме какво се случи, само че скоро би трябвало да вземем решение по какъв начин да действаме. Първо, да намерим заместител на Гави е невероятно. Второ, да наложим различен състезател в състава, ще зависи от това, дали той пасва на нашия тим. Дали ще притеглим един или двама нови (освен Витор Роке), ще зависи и от икономическите индикатори на клуба ", добави бразилецът с португалски паспорт.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР