Спортният бранд Nike представи силна реклама от поредицата Мечтай по-лудо,

...
Спортният бранд Nike представи силна реклама от поредицата Мечтай по-лудо,
Коментари Харесай

Мечтай по-лудо: Трогателната реклама на Nike за Алекс Рока Кампийо

Спортният бранд Nike показа мощна реклама от поредицата " Мечтай по-лудо ", която за 11 дни събра над 1,3 млн. прегледа в YouTube.

Видеото споделя за нечовешкия героизъм на испанския спортист Алекс Рока Кампийо, който е първият състезател с церебрална парализа, участвал в огромното съревнование Titan Desert Race.

През 2018 г. той се впуска в него макар положението си, с цел да опита да премине 600 километра с планинско колоездене в пустията на Мароко. Не съумява да финишира и се отдръпва след 300 километра поради дехидратация. През 2019 година обаче пробва още веднъж. 

Рекламният филм е на първо място изработен за Instagram Stories на марката Nike, показва AdAge. Той е дело на организация B-Reel в Лондон. Сюжетът следва пътуването на Кампийо през Titan Desert Race 2019. Включени са видеокадри от детството му. Филмът цели да отрази неговата увереност и куража му на фона на физическите спънки. Това прави историята почтено продължение от поредицата " Мечтай по-лудо ", която споделя за достиженията на спортисти, смятани за малко вероятни, с цел да въодушеви публиката. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР