Спортни коли, рев на мотори и високи скорости. Така може

...
Спортни коли, рев на мотори и високи скорости. Така може
Коментари Харесай

Защо Брад Пит взима уроци от Люис Хамилтън

Спортни коли, плач на мотори и високи скорости. Така може да опишем мотива, който събра на едно място Брад Пит и Люис Хамилтън. И няма метод да не е по този начин, защото става въпрос за нещо огромно... Актьорът в действителност се приготвя за най-новата си роля. А негов преподавател е самият седемкратен международен пистов първенец.
 Люис Хамилтън, F1 и за какво водачът ще промени името си
Защо Люис Хамилтън ще промени името си

Уважаваме повода му

Причината да забележим двамата един до различен е обвързвана с подготвянето на филм за Formula 1, чийто продуцент е самият Люис, а в основната роля - Брад Пит.

Така едно от най-големите имена в емблематичната спортна конкуренция учи едно от най-големите имена в киното по какъв начин да владее автомобил, движейки се с над 300 км/ч, написа The Sun.

За новия филм с присъединяване на Брад Пит наддаваха всички огромни продуцентски компании, само че печеливш излезе Apple Studios. Сделката е подписана за сред 130 и 140 милиона $... което пък би трябвало да допуска, че ще си заслужава.
 Брад Пит, Джоузеф Косински, филмът за автомобилни надпревари, кой завоюва наддаването за него и каква ще е ролята на артиста
Кой завоюва наддаването за идващия филм на Брад Пит

И какъв брой милиона са забъркани

И тук, както и в други много продукции в последно време, по-подробна информация за кино лентата няма. Дори към момента заглавието не се знае. Но пък за благополучие сме наясно с функциите в него и със сюжета. Почти сме сигурни, че и ще ни хареса, тъй като сюжетът е в ръцете на Ерън Крюгер, виновен и за хитовия " Топ Гън: Маверик ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР