Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи,

...
Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи,
Коментари Харесай

Дали мама ми повлия в Ергенът? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек

Каквото и да кажа – хората ще си вадят заключения, но не ми е повлияла, кълне се Алек

Поведението на последния ерген Алек, който на финала изостави две влюбени дами пред спонтанния обред, се трансформира в една от най-коментираните тематики в последните дни. Според мнозина повода той да вземе това решение е майка му, която смяташе, че нито Маги, нито Надежда са почтени за сина й. Тя ги дефинира за възрастни и изрази извънредно скептично мнение за тях, а Алек единствено я слушаше, с което сътвори усещане, че е мамино момченце. Ето какво сподели той в първото си изявление след финала: 

Съжаляваш ли за нещо, би ли направил нещо по друг метод?
Не. Може да не съм бил напълно справедлив и правилен във всяко нещо, само че съм реагирал по метод, който считам за правилен за себе си по отношение на обстановката. Взел съм си верните уроци и това към този момент е зад мен. Това е животът просто.

Какво мислиш за това, че девойките направиха първата крачка?
Аз върша първата крачка, само че в тази обстановка там те вършиха първата крачка.

Какво е мнението ти за девойките от предаването?
Усетих, че са хубави дами. Беше ми доста прелестно. Надявам се да са добре. И съм сигурен, че както за мен, по този начин и за тях, това е било едно доста хубаво прекарване с доста хубави уроци за мен и за тях. Искам да са добре.

В момента имаш ли усеща към Маги и Надежда?
Не.

Ако Маги и Надежда бяха тук, какво би им споделил?
Ще ги прегърна, ще ги запитвам по какъв начин са. С усмивка. Имам възприятието, че те са ми като приятели от войната. Като ветерани, като сътрудници и сътрудници ги усещам поради общото прекарване там. Защото това премеждие е един път в живота.

Ако същото се беше случило на сестра ти, какво би я посъветвал?
Първо ще следя средата, в която се случва. Ще се опитам да проучвам обстановката за двете страни. И по-късно ще посочвам с пръсти.

Повлияла ли е майка ти на избора ти?
Каквото и да кажа – хората ще си вадят заключения. Не, не ми е повлияла. Нямам желание да се боря против хорското мнение. Моят живот си продължава с така и така предаване. Всичко си ми е наред. Благодаря ви доста!

След финала, който бе избран за срамен, соицалните мрежи бяха залети с мемета. Ето и част от тях:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР