Спортната площадка в село Чепинци вече е напълно обновена! И

...
Спортната площадка в село Чепинци вече е напълно обновена! И
Коментари Харесай

Спортната площадка в село Чепинци вече е напълно обновена!

Спортната площадка в село Чепинци към този момент е изцяло актуализирана! И тази седмица ще стартираме с една хубава вест! Това заяви кметът на р-н " Нови искър "  Даниела Райчева.

Готова е напълно обновената спортна площадка в село Чепинци!

Заедно с ръководителя на Столичния общински съвет Георги Валентинов Георгиев, ръководителя на комисията за децата, младежта и спорта в СОС Татяна Георгиева, общинските съветници Миглена Атанасова и Стефан Марков, кмета на селото Катя Николова, Десислава Крумова - Директор на 132 Детска градина Чепинци, децата и учителите от група “Усмивка ”, сътрудници от администрацията и локалното читалище, кметове на кметства, представители на пенсионерския клуб и поданици на селото открихме обновеното многофункционално спортно оборудване.

Игрището е с обща повърхност от 560 кв. м. като всичко по него е напълно сменено. Съоръжението е със свободен достъп 24/7, за задачата има построена осветителна система със модерни, енергоспестяващи LED прожектори.

" Ние не разделяме децата на такива от центъра на София и от крайните квартали или други обитаеми места. Всички заслужават съвременни спортни стадиони и нашата задача е да се грижим за това. Въпреки финансовите рецесии, през които преминахме по време на мандата, не спряхме да осигуряваме средства за развиването на спортната инфраструктура в нашия град. Очаквам отговорно държание от страна на сътрудниците на идното съвещание на 14 септември, когато ще гласуваме бюджета на София за тази година, тъй като 2 млн. жители не заслужават да се блокира работата на града, без значение от идните локални избори. “, разяснява ръководителят на общинския съвет Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска при откриването.

Аз също приканвам за отговорно отношение към оборудването и се надявам хората да го пазят и ценят. Спортът е здраве! Затова постоянно цел пред нас е било във всяко обитаемо място да има условия за това. В момента се довършва главния ремонт и на игрището в Житен. Предстои завършването и на няколко нови детски площадки и още, и още обекти, които осъществяваме макар финансовите компликации, за които приказва ръководителя Георгиев.

Благодаря за мощната поддръжка от всички! Благодарение на нея не стопираме да развиваме нашия прелестен регион към по-добро!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР