Спортистката Веска Недева, която в момента е инструктор по аеробика,

...
Спортистката Веска Недева, която в момента е инструктор по аеробика,
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Зверски пребиха известна наша спортистка за 60 лв.

Спортистката Веска Недева, която сега е инструктор по аеробика, е била пребита от някогашния й шурей. Цялото тяло на дамата е в хематоми.

„ Нападнаха ме на Тодоровден. Чаках внучето да се прибере вкъщи, само че вместо то на вратата стоеше мъж с маска, качулка и шлем. Нападна ме по главата с парен чук, напръска очите ми със спрей. Последваха ритници. Искаше пари. Имах в чантата си шестдесет и няколко лв.. Дадох му ги. При прегледа от правосъден доктор стана ясно, че цялата съм в хематоми “, описа потърпевшата спортистка.

Полицията е открила, че побойникът е някогашният мъж на щерка й Георги Станков. Тя се е развела с него преди две години след десетки тъжби за принуждение против него.

„ Когато отидохме двете с щерка ми в Четвърто районно, се оказа, че той няма досие. Нямаше никакви тъжби против него, нямаше данни и по тази причина, че е разведен. Бяхме шокирани “, изясни дамата.

Георги Станков е бил задържан. Трябвало е да бъде арестуван за 72 часа, вместо това обаче наблюдаващият прокурор го е пуснал 2 часа след задържането му.

„ Двете с щерка ми се опасяваме за живота си. Не сме в сигурност, откакто някогашният й мъж е на независимост “, сподели още Веска Недева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР