Спортистите, поставени под карантина по време на Олимпийските игри в

...
Спортистите, поставени под карантина по време на Олимпийските игри в
Коментари Харесай

МОК призна за лошите условия за спортистите под карантина в Пекин

Спортистите, сложени под карантина по време на Олимпийските игри в Пекин, са се сблъскали с неприятни условия на живот, признаха от Международния олимпийски комитет.

След постъпилите голям брой недоволства от МОК, както и организационният комитет на Игрите оповестиха, че се пробват да разрешат всички проблеми, които основават неудобства на тези състезатели.

В медиите се появиха редица недоволства от хотелите на спортистите, в които са настанени далите позитивен тест за COVID-19.

" Не можем да почиваме на остарели лаври, би трябвало да съблюдаваме за сходни обстановки, това е наша отговорност ", сподели изпълнителният шеф на МОК Кристоф Дюби.

" Наистина получихме недоволства за неприятни условия и вършим всичко, с цел да не се повтори това. Ако възникне проблем, ние се свързваме с националния комитет, както и с всички заинтригувани страни и се опитваме да ги разгадаем. Виждаме доста усъвършенстване на изискванията на местата за изолираност “, сподели още Дюби.

Спортистите означиха, че по време на карантина са били лишени от интернет, достъп до фитнес уреди, а някои се оплакаха и от неприятно качество на храната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР