Спортинг (Лисабон) се наложи с 4:3 над Каса Пиа в

...
Спортинг (Лисабон) се наложи с 4:3 над Каса Пиа в
Коментари Харесай

Тринкао с хеттрик при драматична победа на Спортинг

Спортинг (Лисабон) се наложи с 4:3 над Каса Пиа в зрелищен мач от 27-ия кръг на португалското състезание. Големият воин за " зелено-белите " беше Тринкао. Преотстъпеният от Барселона нападател заби хеттрик, като негово беше и победното попадение в 85-ата минута. 

Тринкао се разписа още в 18-ата секунда след хубава композиция с присъединяване на Педро Гонсалвеш. Рафаел Мартинш обаче изравни доста бързо. До почивката противниците си размениха по още един гол посредством Тринкао и Юки Сома. Педро Гонсалвеш изведе Спортинг напред за трети път в 48-ата минута, само че Каса Пиа отново откри метод да отговори, този път с попадение на Фелипе.

Именно създателят на третия гол за домакините беше изпъден в 64-ата минута. Спортинг натисна и малко преди края на постоянното време Гонсалвеш центрира от левия фланг, а Тринкао опъна мрежата.

В класирането " лъвовете " са 4-ти с 57 точки, на 5 зад третия Брага. Води Бенфика със 71 точки, а вторият Порто има 64, откакто завоюва дербито на " Луж " в петък. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР