Според защитника веществото върху ръката на Иванчева е много малко

...
Според защитника веществото върху ръката на Иванчева е много малко
Коментари Харесай

За Това Са Му Толкова Високи Таксите! Адвокат Марковски Отървава Скандалната Иванчева С Хитър И Неочакван Ход!?

Според бранителя веществото върху ръката на Иванчева е доста малко и то е пренесено върху кметицата, до момента в който тя е писала несъгласие. Тогава върху листа на възражението е бил протоколът за парите, които са броени на място.

Разследването е установило и че Иванчева е имала малко от веществото и под носа, като се изяснява, че Иванчева сама го е пренесла там.

Адвокатът обаче е на друго мнение - той припомняме, че при показната акция по ареста на кметицата полицайка хваща за устата Иванчева, която в този миг вика, че не ѝ е бил обезпечен юрист. " Има една фотография по какъв начин полицайка я хваща за устата. В един миг Иванчева вика " Искам моя юрист " и полицайката я хваща за устата. Тази полицайка е с ръкавицата, ето тя е пренесла веществото. Това са обстоятелствата ", безапелационен е Марковски.

Проведен опит в студиото на утринния блок на малкия екран демонстрира, че веществото в действителност може да бъде пренесено от един притежател на различен единствено с просто здрависване, което поддържа изказванията на Марковски.

Адвокатът дефинира като детска фантазия риториката на прокуратурата, от където обявиха, че " Иванчева е светнала като коледна елха ".

" Прокуратурата ни връща към детството - светването като коледна елха е в фантазията на прокурора, обвързвана с детските му години ", отсече Марковски. По думите му цялото дело против Иванчева съставлява " низ от компромати, които са извънредно примитивни ". " Когато медиаторът е сложил парите в колата и е излязъл, къде са гаранциите, че той демонстративно е сложил парите пред кметицата и зам.-кметицата? ", попита Марковски.

Според юриста няма и нито една среща сред Иванчева и Ваклин, на която кметицата да е желала рушвет. Той изцяло отхвърли и изказванията, че има записи, в които кметицата споделя " сложили сме Ваклин на колене, да си заплати ". " Това е безспорна неистина. Аз съм чел записите, подобен израз няма. От СРС-та подобен израз няма ", безапелационен е Марковски. Нямало и нито едно доказателство, че Иванчева е желала рушвет от 500 хиляди лева от Ваклин.

" Аз съм трудно обезпокоен, тъй като престижа на прокуратурата значи доказателства и нищо повече ", оцени Марковски.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР