Според Валери Йорданов системата на Министерството на вътрешните работи и

...
Според Валери Йорданов системата на Министерството на вътрешните работи и
Коментари Харесай

Валери Йорданов за загиналите полицаи от Бургас: нарушена е триадата: визия-комуникация-действие

Според Валери Йорданов системата на Министерството на вътрешните работи и вътрешната сигурност са в тежко положение. Йорданов уточни, че повода за това е обвързвана с непрекъснатите смени по политическите върхове, които водят лавинообразно до замяна на фрагменти. Стига се до назначението на хора, които действително нямат професионалната подготовка най-много да ръководят.

 

Валери Йорданов разяснява пред БНР, че доверието на българското общество в полицията е ниско поради сходни безредни придвижвания във връзка с кадровите рокади.

 

Йорданов дефинира, че при случая с двамата починали служители на реда от Бургас е нарушена триадата: визия-комуникация-действие, защото съгласно инспекцията излиза наяве, че " преди всичко е било действието, без да е имало връзка. " По-тревожното е, че става въпрос за връзка в едно ведомство ", посочи Валери Йорданов. Той добави, че всичко това се дължи на неподготвеността на управническите фрагменти да вземат верните решения, за които е належащо да се разполага с " оптималния брой информация, която може да се събере за малко време ", акцентира Йорданов.

Валери Йорданов подчертава, че неупражненият надзор в системата на Министерството на вътрешните работи по Закона за Министерство на вътрешните работи е едно доста съществено и тежко нарушаване: " Би следвало тези хора да бъдат осъдени, откакто ще се дава публичност. " Според него е належащо глобите, които ще бъдат наложени, да са по отношение на закона.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР