Според слуховете зад маската на Заека в шоуто Маскирания певец

...
Според слуховете зад маската на Заека в шоуто Маскирания певец
Коментари Харесай

Сама се похвали: Ето кой се крие под маската на Заека в Мас...

Според слуховете зад маската на Заека в шоуто " Маскирания артист " се е скрила наш хубав модел и неотдавна изявяваща се певица.

Моделката Глория Петкова, настояват осведомени, сама се била похвалила на свои близки, че е част от шоуто.



Че Заека е Глория, мисли и Марта Вачкова. Според актрисата силуетът на Заека е съвсем като на Петкова. Тялото на скритата под маската дама е на манекенка - тънко и нежно създание. Каквато е и някогашната брадърка.

Гласът под маската също доста наподобява на този на Петкова. От известно време Глория жъне триумфи освен на стилния подиум, а и на музикалната сцена. В същото време моделката желае да постави завършек на закононарушенията от ненавист.

Красавицата, която се изявява и като певица, е гневна от неспиращите физически офанзиви, ориентирани към ЛГБТ общността. Бившата брадърка желае всички разнообразни да могат да живеят обикновено и умерено. Без боязън, че могат да бъдат пребити или обществено унижени, писа " България Днес ".

Петкова се включи в акция в отбрана от хомофобските офанзиви. Тя приканва всички свои познати, които нямат нищо срещу ЛГБТ общността да се подпишат в нея. След като подписката бъде събрана, тя ще бъде предоставена в Народното събрание.

Моделката е разтревожена от дейностите на силовите институции напоследък. Петкова е на мнение, че Министерството на правораздаването не взима никакви съществени ограничения макар многочислените сигнали, свързани с принуждение над тях.

Глория не за пръв път обществено пази ЛГБТ общността. Тя постоянно се включва в акции на другите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР