Според съда искът съдържа твърде малко факти, никакви доказателства и

...
Според съда искът съдържа твърде малко факти, никакви доказателства и
Коментари Харесай

Чудовището Мерилин Менсън не бил гаден с жените, отсече съдът

Според съда искът съдържа " прекомерно малко обстоятелства ", никакви доказателства и е подаден прекомерно късно. Това значи, че Менсън не може да бъде съден. Според Уолтърс, по време на първата среща в къщата му, Менсън се опитал да я целуне, а също по този начин я ухапал за ухото. Момичето твърди, че е имал „ пристъпи на гняв, свързани с опиати “. Той „ хвърлял чинии “ по Уолтърс, заплашвал да се самоубие и я блъскал в стената. Бившата асистентка на музиканта съобщи още, че е била очевидец на насилието на Менсън по отношение на други дами. Всичко това е отхвърлено от съда.

Възмутеният от обвиняванията музикант Мерилин Менсън (истинско име Брайън Уорнър, б.р.) съди на собствен ред някогашната си избраница Евън Рейчъл Ууд, която твърдеше, че той „ злоупотребявал “ с нея, оповестява Deadline. Менсън упрекна Ууд в неистина. Делото, заведено в съда в Лос Анджелис, също потвърждава, че Ууд и сътрудникът й Ашли Гор обществено го показват като „ изнасилвач “, че са основали подправен имейл акаунт, „ с цел да изфабрикуват хипотетични доказателства, че артистът изпраща порнография по имейл “. Известният рокаджия потвърдил също, че двата са фалшифицирали и разпространявали фиктивно писмо от сътрудник, с цел да основат усещането, че „ жертвите “ на Менсън са застрашени и против него е стартирано следствие. Музикантът изиска правосъден развой и упорства, че е бил прочувствено засегнат.

Още няколко дами упрекнаха провокационният музикант, публицист, артист и художник Менсън в принуждение върху тях, само че нищо от това не бе потвърдено.

Менсън е измежду хората с най-голям коефициент на просветеност в света – 192 от 200 вероятни точки. Трудно е да повярваме, че човек с подобен индикатор е направил всичко, в което го упрекват, споделят негови другари. Музикални специалисти от своя страна са безапелационни, че музиката, визията и сюжетите, които основава Менсън са по силите единствено на доста образовани и надарени хора. Дори това, че някои го назовават Чудовището Менсън, е част от неговата провокация към публиката, която той се стреми да прави от години.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР