Според руския президент Владимир Путин САЩ със своите действия в

...
Според руския президент Владимир Путин САЩ със своите действия в
Коментари Харесай

Путин: Действията на САЩ в Сирия нарушават международното право

Според съветския президент Владимир Путин Съединени американски щати със своите дейности в Сирия още повече задълбочават филантропичната злополука и носят страдалчество на цивилното население и могат да предизвикат нова бежанска вълна. Същевременно той съобщи, че въздушните удари са в прорез с Устава на Организация на обединените нации и на интернационалното право, откакто не са позволени от Съвета за сигурност на международната организация, предава РИА Новости.

„ Със своите дейности Съединени американски щати още повече задълбочават филантропичната злополука в Сирия, носят премеждия на цивилното население, оказват помощ на терористите, които към този момент седем години тормозят сирийския народ, предизвикат нова вълна от бежанци ", написа в заявление на Путин, показано от пресслужбата на Кремъл.

„ На 14 април Съединени американски щати с поддръжката на своите съдружници нанесоха ракетен удар по обекти на въоръжените сили и на гражданската инфраструктура на Сирия. Без глоба от страна на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и в нарушаване с Устава ѝ, нормите и правилата на интернационалното право е осъществен акт на експанзия против суверенна страна, която се намира отпред в битката против тероризма ", счита Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР