Според проучването на J.D. Power за най-надеждните автомобилни марки, предлагани на територията

...
Според проучването на J.D. Power за
най-надеждните автомобилни марки,
предлагани на територията
Коментари Харесай

Най-надеждните автомобилни марки на Великобритания

Според изследването на J.D. Power за най-надеждните автомобилни марки, предлагани на територията на Великобритания, огромна част от навлизащите в приложимост нови технологии и инженерни решения при първокласните коли са причина за възникването на по-голям брой потребителски сигнали за проблеми с превозни им средства.

Според резултатите от изследването J.D. Power UK Vehicle Dependability Study за 2018 година, в което са включени притежатели на коли на възраст от 1 до 3 години, водач и най-надеждна марка на Англия с резултат от 78 казуса на 100 автомобила (PPM) е Hyundai. На второ място се подрежда Suzuki с резултат от 87, а на трето е KIA с 94 проблема.

При марките производители на луксозни автомобили, на най-хубавата позиция- 14-та в общото класиране, е Mercedes-Benz с резултат от 124 казуса на 100 автомобила.

При моделите, в обособените сегменти с най-добри резултатите се отличават Octavia и Yeti на SKODA, Hyundai i10, Volkswagen Tiguan, Mercedes-Benz E-Class,Vauxhall Insignia и Peugeot 208.

Проучването на J.D. Power изследва проблемите при колите по 177 точки, разпределени в осем съществени категории- автомобилен екстериор, чувство от управлението, оборудване/контролни уреди/екрани, аудио/комуникация/мултимедия/навигация, седалки, отопление/вентилация/климатична инсталация, авто интериор, и двигател и трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР