Според прогнозите на Пиринеите е възможно идните дни градусите да

...
Според прогнозите на Пиринеите е възможно идните дни градусите да
Коментари Харесай

Европа Трепери От Африканската Топлинна Вълна, Но Вижте Какво Ще Е Времето У Нас!

Според прогнозите на Пиринеите е допустимо идните дни градусите да скочат и над 50. Дори и оттатък полярния кръг – доста на север, температурите това лято надвишиха 30 градуса. За множеството европейци горещата вълна, заляла Европа, е същинско тестване.

В същото време прогнозата на дежурния синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките сочи, че и у нас ще е най-вече слънчево, само че след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.

Максималните температури ще са най-вече сред 27° и 32°. Атмосферното налягане ще остане по-високо от междинното за месец август. Над планините ще е най-вече слънчево, написа Блиц. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в масивите от западната половина от страната кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 15°.

Преди обяд по Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че основно по южното крайбрежие кратковременно ще превали. Максималните температури ще са 27°-29°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. На 03.08.2018 слънцето ще изгрее в 06:20 часа и ще залезе в 20:45 часа. Продължителност на деня 14:25 часа. На 03.08.2018 луната ще изгрее в – часа и ще залезе в 12:34 часа. Осветеност на диска в 0h UT 68 %. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР