Според пресслужбата на правителството на страната министърът е подчертал, че

...
Според пресслужбата на правителството на страната министърът е подчертал, че
Коментари Харесай

Нидерландия призова европейците да икономисват, за да не останат без газ през зимата

Според пресслужбата на държавното управление на страната министърът е подчертал, че " общите доставки на газ от Русия за Европа бързо понижават " и " всеки пространствен метър газ е от голяма важност ".

В тази връзка кабинетът предложи компаниите и семействата в Нидерландия да работят в режим на оптималната спестовност на сила през лятото.

Освен това, заради риска от дефицит на газ, нидерландските управляващи взеха решение да отстранен ограничаването за работа на въглищни електроцентрали за интервала от 2022 до 2024 година

Ще бъдат подхванати спомагателни ограничения за понижаване на излъчванията на CO 2 и компенсиране на излъчванията от въглищни електроцентрали, добави Йетен.

В средата на юни „ Газпром “ разгласи понижаване на изпомпването на газ през „ Северен поток 1 “ заради закъснение на ремонта на блоковете на Siemens (фирмата напусна съветския пазар в средата на май). От компанията обясниха, че турбините са в ремонт в Канада, износът им от там е усложнен поради глобите. Обемът на доставките понижа до 100 милиона...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР