Тази сутрин майските фючърси за Brent поскъпнаха на лондонската борса

...
Тази сутрин майските фючърси за Brent поскъпнаха на лондонската борса
Коментари Харесай

Brent поскъпна до 82,24 долара за барел

Тази заран майските фючърси за Brent нарастнаха на лондонската борса ICE Futures с $0,2 (0,24%), до $82,24 за барел. Във вторник Brent падна с $0,76 (0,9%) до $82,04 за барел.

До този миг априлските фючърси за WTI нарастнаха в електронната търговия на Нюйоркската стокова борса NYMEX с $0,2 (0,26%) до $78,35 за барел. През последната сесия договорът поевтиня с $0,59 (0,8%) до $78,15 за барел.

Пазарът продължава да прави оценка изказванията на китайските управляващи, които са си сложили цел за ритъм на стопански напредък на страната от 5% за 2024 година Миналата година задачата беше на същото равнище, само че действително стопанската система набъбна с 5,2%, сподели министър председателят на Държавния съвет на Китайската национална република Ли Цян по време на годишната сесия на Общокитайското заседание на народните представители във вторник.

„ Петролният пазар наподобява е отчаян от новините за китайските цели за напредък, само че картината в действителност е доста, доста позитивна “, споделя Фил Флин, старши пазарен анализатор в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР