Според представителите на Републиканската партия в сената на щата, трябва

...
Според представителите на Републиканската партия в сената на щата, трябва
Коментари Харесай

Щатът Джорджия разрешава плащането на данъци с криптовалута

Според представителите на Републиканската партия в сената на щата, би трябвало да се позволи заплащането с криптовалута на другите разрешителни, банкови чекове, налози и пощенски такси с криптовалута. Но всички криптовалутни заплащания би трябвало да бъдат конвертирани в американски долари в границите на 24 часа.
Американският щат Джорджия ще позволи заплащането на налози и закупуването на лицензи благодарение на криптовалута. Законопроектът бе импортиран от републиканските сенатори Дшошуа МакКун у Майкъл Уилямс и предаден на финансовата комисия на локалния сенат.

В текста на законопроекта SB 464 се споделя, че е нужна заверка на заплащането на всевъзможни налози, лицензни такси и санкции благодарение на криптовалути, като се слага наложителното изискване щатът да конвертира тези разплащания в американски долари в границите на 24 часа след приемането на съответната сума.

Аналогичен законопроект получи болшинството гласове на сенаторите на Аризона . И в този щат е сложено условите за конвертиране на цифровите пари в границите на 24 часа. Законопроектът бе признат на трето четене и се чака напълно скоро Аризона да стане първият щата на Съединени американски щати, в който санкцията за паркиране може да се заплати с биткойни.

Щатът Уайоминг също преглежда нов законопроект по отношение на криптовалутите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР