Според представите на Теньо Енчев двамата с починалата след побой

...
Според представите на Теньо Енчев двамата с починалата след побой
Коментари Харесай

Разкриха какво е направил Теньо малко преди да убие 19-годишната Ивета

Според визиите на Теньо Енчев двамата с умрялата след побой Ивета били обикновено семейство. През уикенда Енчев преби до гибел 19-годишното момиче, с което има дете на близо три години, заяви Нова Тв.

Ивета издъхна в болница в неделя от получените контузии, а Енчев бе арестуван и упрекнат за гибелта ѝ. Той е направил цялостни признания пред проверяващите, а през вчерашния ден съдът го остави за непрекъснато в ареста, написа Блиц.

„ 27-годишният престъпно проявен Теньо и Ивета били дружно от шест години, събрали се, когато тя била на 13 години, като преместването й от София в Айтос било по нейна воля. Енчев бил в пандиза и след това схванал, че Ивета се преместила при негови близки и родственици “, описа пред Милен Цветков юристът му Пламен Генов.

Енчев разказал и за деня, в който пребил Ивета до гибел. 

„ Двамата станали сутринта. Той ѝ направил подарък - купил й сандали, а на детето - дрешки. На обяд седнали „ на по ракия “, а следобеда излезли на разходка в парка. Когато се прибрали, Енчев ѝ споделил да измие детето след разходката, а нейното неглижиране на забележката провокирало гнева му и яростта му ескалирала “, сподели Генов. 

Двамата били използвали алкохол, а по данни на проверяващите са им взети и проби за приложимост на опиати, само че резултатите още не са излезли.  

Вчера Енчев сподели, че желае да остане в ареста. Мъжът показа, че доста обичал Ивета и съжалявал за случилото се. „ Той не знае по какъв начин ще продължи живота си без нея “, твърди юристът.

„ Това, което се е случило е миг от живота му, който той не схваща. Едва в неделя при привличането му като обвинен, разбра, че тя е умряла и от този миг нататък той се срина душевен, сподели „ Аз всичко ще опиша, в случай че би трябвало да остана в пандиза, аз без нея не мога “, добави Генов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР