lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.
Телец
Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.
 
Близнаци
Вашият обострен нюх ще Ви покаже, какво тъкмо би трябвало да измененията през днешния ден. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне силата, с цел да доведете всичко до край – в този момент сте преизпъление с такова количество сила, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече обстановката няма да одобри такива трагични и яростни обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, само че единствено при изискване, че сте уверени в правилността на това, което вършиме. Перченето също прави работа, по тази причина пламенно демонстрирайте своята самонадеяност.
 
Рак
Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, непрекъсната и неотслабваща зоркост. Денят е доста неподходящ и едно дребно падение ще бъде задоволително, с цел да загубите и пари, и въздействие, и покровителството на индивида, на който сте привикнали да разчитате. Пазете своята известност като зеницата на окото си, тъй като точно тя през днешния ден се явява Вашето основно предимство пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наименуван и напълно обезсърчителен. Ще Ви зарадва среща със остарели другари, а настроенето Ви ще се повдигне от инцидентно запознанство.
 
Лъв
Защо мислите, че би трябвало да почакате, до момента в който някой различен подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето другарство. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако индивидът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви тормози, може да преминете на другарство чрез електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов метод за привличане вниманието на събеседника си. Събудете възприятията му за горделивост и блаженство.
 
Дева
Ако през днешния ден се потрудите задоволително, ще постигнете доста от своите цели. Наистина, за задачата ще се наложи да се откажете от нормалната си тактичност, и да потърсите нови съдружници, само че измененията ще са Ви абсолютно потребни. За някои от представителите на Вашия знак ще се появят нови настойници, подготвени да поддържат доста смели техни инициативи финансово, и да оказват безкористна помощ. Бъдете откровени с околните си: те няма да Ви простят неискреността. Има възможност да съумеете да си изясните, какво безпокои и тревожи обичаният Ви човек, и да помогнете на своята „ половинка ” в превъзмогване на компликациите.
 
Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.
 
Скорпион
Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.
 
Стрелец
Предчувствате скорошни промени в живота и стартирате да се готвите за тях. Не би трябвало да се надявате, че по някакъв метод ще съумеете да съчетаете новото с нормалното. Нещо ще се наложи да пожертвате, а през днешния ден ще трабва да решите какво тъкмо. Правейки проекти, не бъдете ненужно оптимистични и обмислете и възможните неприятни разновидности за развиване на нещата. По начало оптимизмът, помагащ Ви да се задържите „ над водата ” даже и в най-сложните обстановки, през днешния ден ще работи срещу Вас, и ще Ви пречи както да се концентрирайте, по този начин и да пристъпите към решение на проблемите. Трябва да си дадете сметка, че всичко не е по този начин хубаво, както би Ви се желало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.
 
Козирог
Ще се появи опция да осъществите своя отдавнашна фантазия. Единственото, което може да Ви попречи, това е дефицитът на убеденост в себе си. Отделете повече време на общуването с тези, които Ви имат вяра и не икономисват думите на поддръжка и на похвали, и ще почувствате, че позитивните трендове набират мощ. Денят е доста подобаващ за работа с документи, попълване на анкети и формуляри, а по този начин съшо и за работа с публични организации. Ако пътувате, няма да имате проблеми. Не би било зле да пътувате с някой от членовете на фамилията.
 
Водолей
През този ден Вашия обичан ще се окаже доста благонадежден човек. С него даже и за секунда няма да се страхувате, защото ще бъдете твърдо уверени, че нищо неприятно няма да Ви се случи. Впрочем, не би трябвало да се отпускате прекомерно доста, другояче напълно не бихте могли да минете без него.
 
Риби
Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР