Хитът Жирона спечели с 4:2 срещу Барселона и си подпечата

...
Хитът Жирона спечели с 4:2 срещу Барселона и си подпечата
Коментари Харесай

Реал Мадрид сложи короната в Испания след лудо каталунско дерби

Хитът Жирона завоюва с 4:2 против Барселона и си подпечата място в Шампионската лига
Какъв край на сезона в Испания!

Жирона и Барселона изиграха спиращо дъха каталунско дерби, от което огромният победител се споделяше...Реал Мадрид.

Хитът в Ла Лига завоюва против Барса с 4:2 и по този начин на процедура короняса Реал като първенец. 4 кръга преди края отборът на Карло Анчелоти е неосъществим на върха в класирането (след 3:0 с Кадис по-рано днес), като незабавно след последния съдийски сигнал стартираха празненства на площад " Сибелес " в Мадрид.

Иначе каталунското дерби бе спиращо дъха и несъмнено може да кандидатства за Мач на сезона.

Барса поведе с неповторим гол на Кристенсен още във втората минута, а секунди по-късно Артьом Довбик изравни. Роберт Левандовски още веднъж даде преднина на Барса в самия завършек на първото полувреме, откакто се разписа от дузпа.

В воин на мача пък се трансформира резервата на Жирона Порту, който влезе в игра и единствено в границите на 9 минути вкара два гола и асистира за още един.

Така като се изключи че направи Реал първенец, Жирона измести Барселона от второто място и към този момент има точка преднина в борбата за сребърните медали. Също по този начин си подпечата историческо първо присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

Във вечер, в която по този начин или другояче всички погледи са ориентирани към столицата и шампионската фиеста за " кралете ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР