Пари Сен Жермен вече спечели третата си поредна титла в

...
Пари Сен Жермен вече спечели третата си поредна титла в
Коментари Харесай

Лучо Енрике настоява: Искам требъл!

Пари Сен Жермен към този момент завоюва третата си поредна купа в Лига 1, само че мениджърът Луис Енрике желае да се възползва оптимално от предизвикването, пред което неговият тим ще се изправи, когато завърши акцията си в неделя в Метц преди финала за Купата на Франция против Лион на 25 май.

Метц, 16-и в класирането, е в плейофа за изпадане и загуби последните си три мача, само че те сътвориха проблеми на парижани при нулевото първо полувреме през декември, преди Килиан Мбапе с две попадения да донесе победа на домакините с 3:1.

" Те са доста положителни на контраатаката, тъй като разполагат с бързи играчи. Очаквам сходен мач вкъщи ", сподели Енрике на конференция.

" Беше мъчно да се откри място, изключително в средата. Беше по-трудно да се вършат пробиви в наказателното поле... Те са добре тренирани в отбрана. Ще бъде сложен мач. Но ще би трябвало да използваме възможностите, които сътворяваме, и нашата цел е да приключим сезона по най-хубавия вероятен метод ", добави мениджърът.

Енрике по-рано сподели, че ще употребява оставащите мачове от Лига 1, с цел да приготви играчите си за финала за Купата на Франция, защото се стреми да приключи с требъл в дебютния си сезон в Пари Сен Жермен, откакто завоюва и Суперкупата на страната през януари.

" Разучихме ги и се подготвихме добре ", разяснява още той.
 Дъжд от пари: Разкриха каква ще е заплатата на Мбапе в Реал (Мадрид)
Дъжд от пари: Разкриха каква ще е заплатата на Мбапе в Реал (Мадрид)

Ето какъв брой ще получава французинът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР