Според последни данни на полицията най-малко 17 са убитите в

...
Според последни данни на полицията най-малко 17 са убитите в
Коментари Харесай

Над 17 са жертвите при нападението в Тайланд

Според последни данни на полицията минимум 17 са убитите в нападението в тайландския град Накхон Рачасима, а минимум 21 са ранените, предадоха Ройтерс и ТАСС.
По-рано през днешния ден 32-годишен ефрейтор, разпознат като Джакрапант Тхома, първо прострелял своя пълководец и двама бойци във военна база, след което избягал с автомобил. По пътя стрелял безсистемно по минувачи с откраднато от базата оръжие. После влезнал в комерсиалния център " Терминал 21 " и разкрил огън по клиентите. Твърди се, че е взел за заложници минимум 16 души.

Министерството на защитата уточни, че силите за сигурност са обкръжили комерсиалния център, където в този момент е избухнал пожар, добавя Българска телеграфна агенция.

Военният качи фрагменти и видеозаписи във Фейсбук, в които споделя, че " Никой не може да избегне гибелта ". После обществената мрежа блокира акаунта му.

Мотивите на нападателя остават незнайни. Има данни, че той е бил ядосан по отношение на имотна договорка. В обществените медии той отправил и неразбираеми обвинявания в корупция, съобщи Ройтерс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР