Според политолога Христо Панчугов е ясно, че вотът на недоверие

...
Според политолога Христо Панчугов е ясно, че вотът на недоверие
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Възраждане се движи на ръба на бъде втора политическа сила

Според политолога Христо Панчугов е ясно, че вотът на съмнение няма да мине.

" Не чакам през днешния ден да има развиване, т.е. да забележим смяна в болшинството, което да докара до свалянето на държавното управление. Всичко в България сега се употребява с една единствена цел - да се активизира поддръжка за локалните избори. Друг е въпросът обществото да стартира да си дава сметка за нуждата от дълготрайни решения. Това, което видяхме с енергетиците, е това, което видяхме и с българските военновъздушни сили ", съобщи Панчугов пред Bulgaria ON AIR.

Според него най-големият триумф, който държавното управление може да генерира, е да поведе диалог за проект за деяние.

" Консултативният съвет по национална сигурност от много време е пленник на публичността. Страда правенето на политика. Окопани в личните си окопи, фокусирани да кажат някакви значими неща, българските политици не помниха, че политиката е обвързвана с визионерство, проект за деяние и опцията на този проект да бъде защитаван пред българските жители ", настоя той.

Като най-важна цел Панчугов дефинира това " да стартираме да виждаме същинско уговаряне за съществуването на ръководството " и предвижда, че евентуално ротацията ще се случи.

" Ще забележим изненади. " Възраждане " се движи на ръба на бъде втора политическа мощ ", предвижда Панчугов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР