Според оценки на правителството на САЩ Израел не е отговорен

...
Според оценки на правителството на САЩ Израел не е отговорен
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ: Израел не е отговорен за удара по болницата в Газа

Според оценки на държавното управление на Съединени американски щати Израел " не е виновен " за детонацията в болничното заведение в Газа във вторник, съобщи Си Ен Ен, като се базира на американския Съвет за национална сигурност.

Говорителката на съвета Адриен Уотсън сподели, че оценката се основава на наличната информация, в това число " разследваща информация, ракетна интензивност, както и фрагменти и фотоси на случилото се от отворени източници ".

" Въпреки че продължаваме да събираме информация, актуалната ни оценка, основаваща се на разбор на изображения от въздуха, прехваната информация и информация от отворени източници, е че Израел не е виновен за детонацията в болничното заведение в Газа ", се споделя в изказване на Уотсън от през вчерашния ден, отбелязва Българска телеграфна агенция.

" Разузнавателната информация сочи, че някои палестински бойци в линията Газа считат, че детонацията евентуално е била породена от отклонена от курса си ракета или от изстрелване на ракета, осъществено от " Ислямски джихад ". Бойците към момента проверяват какво се е случило ", сподели още говорителката в друго свое изказване през вчерашния ден.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР