Според неофициална информация бизнесменът Христо Сираков, , си е отишъл

...
Според неофициална информация бизнесменът Христо Сираков, , си е отишъл
Коментари Харесай

Шокираща версия за смъртта на Ицо Стоте манекенки

Според неофициална информация предприемачът Христо Сираков,, си е отишъл след затруднения от ковид.

Той е прекарал преди три месеца подлата болест.



Той е претърпял интервенция, при която е осъществена процедура за разширение на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно поделение в тежко положение.

Това не е първият здравословен проблем на Сираков. Преди години той прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното.

Освен с блестящата страна на живота името му се свързва и с два злокобни автоинцидента, при които умират хора. Сред опечалените е писателката Милена Фучеджиева.

Милена споделя за жестоката злополука през 1982 година, в която умира бащата на детето й, годеникът й Ради Вълов, наследник на известния кинодеец Въло Радев. С ладата, карана от общия им другар Христо Сираков, се забиват в крайпътен дирек покрай Луковит.

Фучеджиева твърди, че откакто убива в злополука годеника й, Сираков предизвиква гибелта на пътя на още един човек. За този случай не бил лежал нито ден в пандиза, а просто отпътувал за Италия и всичко се потулило. Всъщност истината е, че Христо Сираков е съден и лежи две години.

Името на Сираков се свързва и с различен скандал - развода му с манекенката Ирен Онтева. Бизнесменът завоюва делото за настойничество над детето им Кристиян, само че великодушно го върна и връзките сред родителите бяха изгладени.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР