Според него връчването на третия мандат на БСП е логично

...
Според него връчването на третия мандат на БСП е логично
Коментари Харесай

Александър Дунчев: Само 1/3 от депутатите са почтени и с визия, в земеделското министерство има непочтени

Според него връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия е разумно и " е част от пътя, който би трябвало да извървим, с цел да научим България да работи в съдружни формати ".

" Във всички партии има честни хора, може би единствено за Движение за права и свободи не съм сигурен. Ако тези хора успеем да убедим обществото, че в действителност поставяме старания за смяна, се надявам дори при предварителни избори повече честни хора да влязат в Народно събрание. това е единственият късмет за България ", добави Дунчев пред Българска национална телевизия.

Той призна, че не всички министри, излъчени от това Народно заседание са били честни и уточни назначения в земеделското министерство - сектор на Българска социалистическа партия.

" Един от тях бе уволнен персонално по мое искане от Кирил Петков - зам.-министърът на земеделието Атанас Добрев, който бях оповестил, че е лицето на задкулисието в горите и лова.

Трябва да вървим по европейския път на обединенията, съобщи депутатът. По думите му в европейските обединения се слагат ясни правила още първоначално, нещо, което българското ръководство не е съумяло. Подчерта обаче, че Българска социалистическа партия са подкрепили доста закони - за бюджета, закриването на спецсъдилищата и други.

" Включително сътрудници от Българска социалистическа партия в Народното събрание споделят: " Ние ще ви помогнем на вас, обаче ние ни помогнете на нас да се реформираме и да станем още по-европейска партия ", разяснява Дунчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР