Според него в сряда на извънредно заседание енергийната комисия ще

...
Според него в сряда на извънредно заседание енергийната комисия ще
Коментари Харесай

Делян Добрев: ГЕРБ и ДПС внасяме законопроект дерогацията да отпа...

Според него в сряда на изключително съвещание енергийната комисия ще прегледа предлагането. " В четвъртък ще предложа то да се гледа на две четения в пленарна зала. България се трансформира в четвъртия максимален клиент на съветски нефт в света. Очевидно те не се продават на нашия пазар. Получаваме сигнали от еврокомисаря по финансите, по тази причина ни предизвиква да премахнем дерогацията. Българските консуматори не завоюваха от нея, единствено режимът на Путин го направи. Кирил Петков е декларирал, че е спрял съветския нефт. Считаме, че той би подкрепил нашите начинания ", разяснява той.

 

По думите му Христо Иванов е споделил, че ще поддържа самодейността, в случай че Борисов стои зад нея. " Законопроектът на Петков за анулация до 15 март не съдържа това, за което сме се разбрали. Там няма текстове за преустановяване на износа от 1 януари. Позицията на Политическа партия се втърдява и се надявам в сряда и четвъртък да поддържат нашето предложение ", уточни Добрев.

 

По-рано през днешния ден ГЕРБ-СДС разгласи протест на съвещанията в Народното събрание. На брифинг депутати от партията разясниха, че партията ще взе участие единствено в съвещанията за конституционните промени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР