Според него това ще ни прави ястребска страна и страна

...
Според него това ще ни прави ястребска страна и страна
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Даване на оръжия на Украйна минава всички граници, българинът мисли как ще презимува

Според него това ще ни прави ястребска страна и страна в спора

" Прокуратурата се постара през последния месец по по всякакъв начин метод да се меси във вътрешнопартийните каузи на Българска социалистическа партия и то по една тъжба на човек, който беше изключен от Българска социалистическа партия – Кирил Добрев. Някой да се занимава с Българска социалистическа партия от страна на прокуратурата не се е случвало освен с Българска социалистическа партия, само че с която и да е партия от 1989 година насам, тъй че буди много съмнения ", заяви Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия в студиото на .

Той сложи редица въпроси, чиито отговори съгласно него прокуратурата би трябвало да даде и изясни, че тези питанки са повода Българска социалистическа партия да желае оставката на Гешев. Той посочи, че е доста значимо да има правосъдна промяна и че би трябвало да има воля в Народното събрание, след което добави, че е доста по-добре да има постоянен кабинет.

Оръжия за Украйна

" Разбира се, че предоставяне на оръжия за Украйна минава всички естествени граници на водене на политика в България. Ние се надявахме, че в Народното събрание ще стартираме да приказваме по огромните проблеми, които вълнуват всеки един български жител, а това са по какъв начин ще се презимува тази година, ще има ли хора, които да умират в директния и преносния смисъл от мраз и от апетит, има ли воля това Народно събрание да наложи таван на цените на силата, на водата ", уточни Гуцанов.

Според него даването на оръжия ни прави " ястребска страна " и страна в спора. Той изрично не е склонен с изказванието, че по този метод ще модернизираме армията.

" Ние не сме дали оръжие, което да е на въоръжение в Българската войска. Ние търгуваме с над 50 страни оръжие. Със сигурност няма непосредствено изнасяно оръжие от България за Украйна, създадено във военнопромишлен комплекс на България. Няма изнесено въоръжение ", установи гостът.

Гуцанов счита, че от страната ни се желае да се разоръжи за следващ път, давайки оръжия на Украйна. Според него не трябва ние като най-бедната страна и най-слабо въоръжената в Европейски Съюз, да си дадем последните оръжия, с вярата, че някой различен ще ни даде нови.

" България би трябвало да бъде страната, която да призове за спокойно решение и да не бъде Турция водещата страна, а България като славянска страна да бъде тази, която да изиска тук да се водят мирните договаряния. Това подхожда на страната ни, а не да даваме оръжие на спор, който е на 250 км от границата ", уверен е Гуцанов.

България в Еврозоната

" Днес дойде отчет, който не е подписан от шефа на Българска народна банка, не е изпратен и публично от шефа на Българска народна банка, от помощник на Българска народна банка е пратен отчетът, което буди доста въпроси. Има страни в Европейски Съюз, които не пожелаха да влязат в Еврозоната. Ние не сме срещу Еврозоната, а срещу времето. Това би трябвало да бъде в най-подходящия миг ", съобщи гостът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР