Според него Касабов е рупор на Симеонов, тъй като самият

...
Според него Касабов е рупор на Симеонов, тъй като самият
Коментари Харесай

Първи Думи На Волен Сидеров След Екшъна В Парламента!

Според него Касабов е рупор на Симеонов, защото самият той нямал потенциал за независима активност.

" Много е значимо да уточня, че когато разговаряхме за листите отстъпих водаческото си място във Варна, където се явявам обичайно, на Валентин Касабов. В знак на благосклонност, на джентълменство, и се явих единствено от Ямбол. Никой не го направи - нито Валери Симеонов, нито Красимир Каракачанов. Сега виждаме по какъв начин същият Касабов, който би трябвало всеки ден да ми благодари, че му отстъпих мястото във Варна, през вчерашния ден излиза и се лее пред медиите и ме изкарва някакъв умопобъркан. Касабов приказва неуважително, дебелашки, просташки, обидно за ръководителя на парламентарната група, за какъвто съм определен от всички ".

На въпрос какво ще последва, откакто Касабов го е бутнал, той отговори:

" Аз, в случай че желая да го бутна, тъкмо за пет секунди ще бъде в положение на нокдаун. От моя страна нищо няма да последва ".

Сидеров добави, че с заболели хора няма да се занимава, тъй като ще си постави грях на душата. Според него, откакто Валентин Касабов не признава групата, би трябвало да я напусне или да си търси доктор. По думите му той бил човек, който не може да се владее.

" Твърденията, че съм бутнал Волен Сидеров са измислици ", отхвърли обаче самият Касабов.

На въпрос дали ще напусне групата на парламентарната група, той повтори, че " това са последните измислици на някой човек ".

Скандалът беше предшестван от вчерашното изявление на водача на " Атака ", че вицепремиерът Симеонов не си прави добре работата и би трябвало да бъде заменен. Очаквано, от НФСБ го опазиха. Лично Касабов пък съобщи:

" В този миг не зачитаме Сидеров като водач на Обединени патриоти, тъй като през тези месеци групата съвсем не се събира. Това не е разпад, тъй като сме обособени партии. Вчера Коалиционният ни съвет се събра, само че Сидеров го нямаше. Няма търкания, Сидеров минава понякога в друга действителност. Познаваме си го - понякога има такива пропадания. Слушаме едни и същи приказки, от филм във филм. През цялото време имитира Валери Симеонов. Ако на следващия ден Симеонов реши да се пошегува и да каже, че ще скочи от 18 -ия етаж, апелирам настоятелно Сидеров да не си прави този опит ".

Запитан по какъв начин възприема контрапроверките на Сидеров по Черноморието, който се разгласи срещу законопроекта на вицепремиера за шума, Касабов отговори: " Той може да прави и контрапроверки на извънземни ".

Напрежението сред двете партии обаче ескалира поради Закона за приватизацията. Валери Симеонов разгласи, че поправките в него са лобистки и обслужват предприемача Кирил Домусчиев. В същото време президентът наложи несъгласие върху въпросните текстове, а от ГЕРБ обявиха, че ще го поддържат.

Днес, след абсурда в Народното събрание, в Министерски съвет стартира среща сред ГЕРБ и " Обединени патриоти ". Волен Сидеров дойде, с цел да взе участие в нея, само че съобщи пред публицистите:

" Задавам въпроса като какъв да пристигам на срещата с ГЕРБ. Преди малко питах премиера аз какво да върша и той ме помоли категорично да дойда. Добре, ще дойда, само че какъв е смисълът на тази колекция. Валери Симеонов ще каже ли, че е сбъркал, че е обвинил премиера Борисов, Данаил Кирилов- не. Може да е бил измамен, случва се, всеки бърка. Нямам проблем да кажа " оправдавам се " и " сгреших ", това не е уязвимост, а мощ. Поведението на Валери Симеонов е антидържавническо, той би трябвало да каже извинявай ".

Той посочи, че с сътрудниците му от " Атака " гласоподаваха " срещу " Закона за приватизацията, а Симеонов е поставил върху тях печата, че са лобисти, а министър председателят бил подвластен от предприемачи.

" Това е тежка засегнатост ", посочи Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР