Според Националния институт на рака, през 2015 г. в САЩ

...
Според Националния институт на рака, през 2015 г. в САЩ
Коментари Харесай

Как да преборите рака с правилно и пълноценно хранене?

Според Националния институт на рака, през 2015 година в Съединени американски щати е имало към 15 милиона души, заболели от рак. Очевидно броят им нараства, както и нараства % на наши близки, диагностицирани с това заболяване.

Така че остава въпросът, дали дейно лекуваме рака? Има ли още нещо, което бихме могли да създадем, с цел да преборим тази зараза?

Интересно е, че проучванията демонстрират, че до 40% от случаите могат да бъдат предотвратени. Според други изследвания този брой е даже по-висок.

Но могат ли простите промени в метода на живот да имат толкоз огромно влияние върху профилактиката на рака? Може ли това да има голямо влияние върху битката с рака?

За благополучие, храненето може да играе роля както в предотвратяването, по този начин и в намаляването на размера на тези тумори. Просто би трябвало да избягвате продуктите, които предизвикват рак, в интерес на артикули, които се борят с рака. Тези храни, богати на хранителни субстанции, ще ви обезпечат скъпи антиоксиданти и противовъзпалителни средства. Така че купувайте органични, пасищни, билкови и естествени артикули, вместо модифицирани и нездравословни.

Ето 7 продукта за битка с рака:

1) Захар

Експертът по кетогенна диета и експерт по хранене Мария Емеррих изяснява за какво захарта е първото нещо, което би трябвало да бъде отстранено както за предварителната защита, по този начин и за лекуването на рака: “Ако множеството нападателни ракови формирания разчитат на ферментацията на захарта за напредък и делене, може да спрете разпространяването. ”

2) Въглехидрати

Това е още един детайл, на който би трябвало да обърнете внимание. Вероятно ядете доста повече въглехидрати, в сравнение с имате потребност. Тези въглехидрати работят, сходно на захарта, и са от изгода за растежа на рака.

Така че, изхвърлете старите си обичани: паста, пица, ориз и самун. Ако не го извършите, ракът ще продължи да се храни с тях.

3) Протеини

Дори Американското онкологично сдружение признава, че човек с рак би трябвало да яде доста протеини. Протеинът усилва растежа и подтиква имунната система. Ако сте подложени на радиация или химиотерапия, тогава протеините са още по-важни за вашето възобновяване.

4) Листни зеленчуци

Те са нужни, когато се борите с рака, тъй като са отличен източник на минерали, антиоксиданти, ензими и витамини. Всъщност те съдържат както витамин С, по този начин и бета каротин.

Те са и източници на глюкозинолати. Това значи, че те ще оказват помощ да се убият раковите кафези и да се предотврати появяването им!

5) Кръстоцветни зеленчуци

Тези зеленчуци също са огромен източник на витамин С. Те съдържат изотиоцианати, които са свързани с профилактиката на рака.

6) Ферментирали млечни артикули

Тъй като повече от 80% от имунната Ви система е в червата, е доста значимо да употребявате тези положителни пробиотици. Ферментиралите млечни артикули ще създадат това посредством обработване на бактериалния баланс в червата.

7) Куркума

Тази фалшификация е един от най-ефективните артикули в битката против рак, защото е потвърдено, че тя стопира растежа на тумора и се бори с рака на гърдата и дебелото черво!

Вижте още: Лимонов сок: Със сигурност ще ви помогне при тези 5 казуса

Диагнозата рак не би трябвало да бъде началото на края. Има способи за битка с него посредством храненето.

За благополучие има и други благоприятни условия. Например, потвърдено е, че гладуването също оказва помощ в битката с рака.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР