Според много шофьори 90-те години са времето, когато най-добрите автомобили

...
Според много шофьори 90-те години са времето, когато най-добрите автомобили
Коментари Харесай

Легендарни автомобили от 90-те, които все още не се предават

Според доста водачи 90-те години са времето, когато най-хубавите коли слизат от поточната линия. Автомобилите от тези години имаха обилни разлики, а доста модели можеха да се похвалят със личен темперамент.
1. Mercedes-Benz W124 (1985-1996)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ I)

За мнозина този модел на немската премиум марка е знак на качество и надеждност. Екземпляри от него се продават по света за баснословни суми, само че има и такива, които не са в доста положително техническо положение, които костват доста малко пари. Като цяло моделът, макар, че към този момент е остарял, се употребява с особена известност в България. От W124 се създават седани, комбита, купета и кабриолети, като последните са най-скъпи.
2. BMW 5 E39 серия (1995-2003)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ I)

Според притежателите на баварската марка BMW 5er в каросерията E39 е най-хубавото BMW, създавано в миналото. Моделът се създава от 1995 до 2003 година и впечатлява с изтънчен атрактивен дизайн. Колата е отлична за употреба и извънредно комфортна. Под капака можете да намерите най-различни мотори: от 4-цилиндров дизел до бензинов V8 с размер от 4.9 литра. В резултат на това не е изненадващо, че в края на 90-те " петата серия " надмина главните съперници. Но още по-необичайно беше, че „ петицата “ сполучливо се състезаваше даже с по-новите версии на Mercedes-Benz и Audi. Сега, доста години по-късно, към момента можете да намерите непокътнат образец на рационална цена.

3. Audi A4 B5 (1994-2001)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ I)

Audi A4 в каросерията B5 е тъкмо колата, която направи немската марка в действителност известна през 90-те години. Външността на автомобила прилича по-престижни модели, а вътре водачът го чака обичайното високото качество на интериора на Audi. На вторичния пазар има доста екземпляри, само че си коства да се обърне внимание на версиите на четирите колела Quattro и Quattro Sport. Тези коли скоро ще се трансфорат в класика.
4. Toyota RAV4 (1994-2000)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ I)

Toyota RAV4 първо потомство (XA10) е построена на платформа, която употребява детайли от седаните Corolla и Carina, тъй че колата може да има както предно, по този начин и задвижване на всички колела. RAV4 беше добре купуван заради обстоятелството, че японският кросоувър се оказа стилен, като хечбек, само че в това време доста здрав и пристъпен. Според доста публицисти моделът е изпреварил времето си. Сега всички виждаме какъв брой известни са компактните кросоувъри.
5. Peugeot 406 (1995-2005)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ I)

Peugeot 406 е последният огромен седан на известната френска компания, който би могъл да издържи на конкуренцията от " германците ". Колата се появи на пазара по времето, когато седаните от Ford, Opel, Renault и Citroën към момента са водещи в " играта ". Сега ще бъде мъчно да се откри Peugeot 406 в положително положение, само че в случай че се доберете до непокътната кола с дизел, то може да го считате за огромен шанс. Френските дизели от 90-те са изумително евтини и икономични работни коне.
6. Ford Focus I (1997-2004)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ I)

През 1997 година Ford пусна кола, която беше еднообразно добра в другите си осъществявания: седан, хечбек или комби. Това беше първият модел, в който водачите видяха новия жанр на американската компания. Ford Focus се продава добре и в този момент на и на вторичния пазар към момента можете да намерите непокътнати екземпляри.
7. Toyota Celica T230 (1999-2006)  Легендарни коли от 90-те, които към момента не се предават (ЧАСТ I)

Toyota Celica от седмо потомство е автомобил, който не е толкоз публикуван, само че в случай че попаднете на добър образец, той би трябвало да бъде взет без съмнение. Да кажеш, че колата не наподобява спортно, значи да не кажеш нищо. Колата тежи единствено 1200 кг, тъй че мощността на 1.8-литровия четирицилиндров мотор е предостатъчна за една отлична динамичност.

ЧАСТ II (очаквайте на 13 януари)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР