Според местните власти гласуването на президентските избори в Русия на

...
Според местните власти гласуването на президентските избори в Русия на
Коментари Харесай

Лондон: В окупираните украински територии се гласува под принуда

Според локалните управляващи гласуването на президентските избори в Русия на 15-17 март 2024 година е почнало предварително във краткотрайно следените от Русия територии на Украйна. Усилията на съветските управляващи да накарат популацията да гласоподава се ускоряват. В Луганск 2600 чиновници са мобилизирани да посещават домовете и да убеждават жителите да гласоподават. На ръководителите на просветителни и други държавни институции е казано да обезпечат явяването на своите подчинени на вота.

При неявяване на самостоятелни наблюдаващи на изборите и липса на изборни описи в най-малко един град капацитетът за подправяне на резултатите се усилва. Тази инфорамция е публикувана в ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата , обобщение от който е оповестено в обществената медия X, известна до неотдавна като Twitter.

Със доста разселване на популацията и миграция от тези региони заради продължаващия спор, вероятно е там да останало само почти една трета от предвоенното население .

Докато Русия няма законно съображение да организира избори на територията на Украйна, доверието в изборите е в допълнение подкопано от a липса на уместно посланичество, неприятна сигурност и насилствени ограничения за напън върху популацията да гласоподава. Много евентуално е окупационните управляващи в тези територии да претендират за висока изборна интензивност с голяма поддръжка за Путин, без значение какво в действителност се случва, с цел да сътвори усещане, че е налице либерален избор.
 Следващият мандат на Путин е противозаконен
Следващият мандат на Путин е противозаконен

Свободният свят би трябвало да го приравни с Мадуро - един елементарен деспот и узурпатор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР