Според мен Настимир има интересни идеи, за да стане режисьор.

...
Според мен Настимир има интересни идеи, за да стане режисьор.
Коментари Харесай

Мрежата ври: Впечатляващо, Насти! Успя да накараш дори Ризова да изглежда що-годе адекватна

Според мен Настимир има забавни хрумвания, с цел да стане режисьор. Нека не забравяме, че той пусна новаторско видео от клетвата му в Народното събрание, само че по този начин, като че ли оная му работа оживява, поникват ѝ очи и го гледа концентрирано нагоре, до момента в който той извършва процедурата.
Гениален прийом, по който може да се снима и пълнометражен филм, да вземем за пример с работно заглавие „ Приключенията на дребния Настимир в сладкарницата за гофрети с белгийски шоколад “ или „ Как наподобяват паветата от хеликоптера на Настимир “, в който съм сигурен ще включи ротационни и шейк-камера резултати.
Стига да не иде по този начин и в тоалетната, и да не помни да изгаси лайв-стрийма. Тогава ще минем в „ дизастър “ жанра.
Сега му гледах и присъединяване при Ризова. Впечатляващо. Да накараш даже Ризова да наподобява от малко малко съответна се изискват специфични качества. Предлагам идващия път да си извади телефона, да го постави отново на равнището на оная си работа и да остави Търговско отделение да приказва. Тогава ще завоюва Оскар.
От Facebook профила на Дахер Фарид Дахер – Ламот
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР