Според мен единствената логика да се бърза толкова много с

...
Според мен единствената логика да се бърза толкова много с
Коментари Харесай

Доц. Буруджиева: Редовно правителство ще има

Според мен единствената логичност да се бърза толкоз доста с механизма за основния прокурор е да се пристъпи към деяние. Това разяснява доцент Татяна Буруджиева в ефира на Nova News.

„ Омръзна ни да слушаме за промяна, за основен прокурор. Мисля, че единствено господин Велчев нямаше обществени показни дейности. Голям проблем с бързането обаче е, че може да се окаже, че работата не е свършена. Най-вероятно ще иде в Конституционен съд ”, разяснява тя.

Според нея абсурдът е голям и записът на Радостин Василев цели да уязви съставянето на държавно управление: „ Според мен постоянно държавно управление ще има, има потребност от бюджет. ”

„ Сложно е да се направи този кабинет поради субектите, които ще го вършат, и връзките сред тях. Крайно време е българските политици да мислят и да разсъждават, когато приказват. Думите в политиката означават много ”, акцентира тя.

„ За тези 30 години огромното безредие у нас става с едно деяние. Сега сме очевидци на целия букет от дейности. Залогът е великански, максимален е за българите, които към този момент доста мъчно се оправят, когато страната върви на самотек ”, сподели още тя.

Тя разяснява напускането на Българска социалистическа партия от днешното съвещание в Народно събрание: „ Това не е първото овакантяване на Българска социалистическа партия. Никога не съм си го обяснявала това. Ти напускаш залата не просто за гласуването, а и за дебата. Не разбирам какъв позитивен резултат може да има от това. Да откажеш да защитиш хората – нищо не реализира Българска социалистическа партия, дори облекчи задачата. ”

„ Не можеш да бъдеш воин в черно. Имам подозрения какво тъкмо ще реализира Радостин Василев с неговия политически план ”, добави още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР